chris2Informatie over Café Gouwezicht

 

De grote brand in 1895 legde het gehele centrum van Boskoop plat, zelfs de Nederlands-hervormde kerk moest het ontgelden, één woonhuis bleef gespaard. Dit pand uit 1852 werd door al vele families bewoond. Na de oorlog diende het pand als bijgebouw van Hotel Neuf, namelijk ‘t Vijfde Wiel. Hier werden vroeger al recepties en partijen gehouden. Eind vorige eeuw hield Hotel Neuf op te bestaan en werd het pand wederom gebruikt als woonhuis, expositieruimte en kwam vervolgens leeg te staan. In 2005 is het pand gerestaureerd tot wat Café Gouwezicht nu is. Prachtig gelegen aan de Gouwe met uitzicht op sloepen en schepen die voorbij varen.

Woensdag tot en met zondag vanaf 15:00 kunt u bij ons terecht voor een gezellig praatje met een goed glas wijn, een heerlijk kopje koffie of een perfect getapt (regionaal) biertje.
Volg alle live-sportwedstrijden op ons groot scherm, gooi een dartpijl mee in de dartcompetitie of doe een spelletje mee aan de bar.

Kwaliteit, service en gezelligheid staat bij ons centraal.

In de zomer kunt u gebruik maken van ons terras dat plek biedt aan meer dan 30 gasten voor een kleine hap of een verkoelend drankje. Bij ons kunt u ook terecht voor uw bedrijfsborrel, verjaardag of feest. Het afhuren van het café behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij organiseren regelmatig evenementen, blijf op de hoogte en volg ons op facebook, twitter of download onze smartphone-app.
Voor meer informatie of reserveringen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Error thrown

Call to undefined function create_function()